Forum Wydzialu Gornictwa i Geologii
Otóż szukam kilku ochotników na tor kartingowy, który znajduję sie nie daleko Katowic w takiej "osadzie", która zwą Sosnowiec. Może nazwa nie zachęca zbytnio do takie wypadu ale powiem tak: byłem ostanio i pojade kolejny raz. Byliśmy w 3 i było super chociaż za mało na ten tor bo cieżko rywalizować w 3 na takiej powierzchni, 1 błąd i już nie ma szans na odrobienie strat. Na torze jest precyzyjny pomiar przejazu okrążenia poszczególnymi gokardami(TRACK TIMING - Software Solutions) A wiec szukam kilku ochotników którzy by byłi chętni. Termin do ustalenia, godzina, miejsce itp.
Dodaje link do strony i jedna z tabel z wynikami naszych przejazdów
www.gokarty-adrenalina.pl/kontakt.html
http://i46.tinypic.com/118efed.jpg
Do faraona do sosnowca raczej nie planuje "pielgrzymek" ale jeśli chodzi o kartking polecam SPRAWDZIĆ Bielsko-Białą bo tam jest podobno tor dwupoziomowy:) jeśli jesteś zapaleńcem OPE to może jeśli byś się skusił to podzielisz się na forum opinią gdzie lepiej:P Ja mam obecnie troche lipe z kasą ale w przyszłości bardzo chętnie bym porywalizował w takim czymś Dodam że o b-b słyszałem od znajomego więc nie orientuje się niestety czy tam rzeczywiście jest tak fafnie